Opas liikkuvan nuoren vanhemmille ja valmentajille

TILAA OPAS

TIEDÄ. TUNNISTA. AUTA.

Liikkuvan nuoren tyypillisimmät rasitusvammat

Opas vanhemmille ja valmentajille

Opas liikkuuvan nuoren vanhemmille ja valmentajille kansikuva

Tilaa sähköpostiisi linkki oppaaseen.Lähetämme oppaan tilaajille ajoittain myös muuta postia, mutta vain kun on oikeasti asiaa – emme siis spämmää tai välitä tietojasi eteenpäin! Voit halutessasi poistua postituslistalta milloin tahansa.


Muutama sana oppaasta

Tässä oppaassa liikkuvan nuoren vanhemmille ja valmentajille on tietoa nuorten urheilijoiden tyypillisimmistä rasitusvammoista. Haluan auttaa sinua vanhempana ja valmentajana tunnistamaan mahdollisia rasitusvammoja liikkuvalla nuorellasi, koska ne hankaloittavat nuoren motivaatiota sekä kehittymistä omassa lajissaan. Saat myös teippausohjeet polven ja kantapään kipuihin, joilla voidaan hiukan helpottaa ensiapuna kyseisiä kiputiloja.

Kenenkään nuoren liikkujan ei tule kärsiä turhista kivuista, joihin oikeilla ohjeilla saadaan nopeasti helpotusta – kipu ei kuulu nuoren liikkujan elämään.

Opas liikkuvan nuoren vanhemmille ja valmentajille kannattaa lukea niin, että sinulla on internet-yhteys päällä. Näin pääset katsomaan myös oppaassa olevat videot.

Annetaan nuorten urheilijoiden nauttia liikkumisesta ja tarjotaan heille mahdollisuus kehittyä oman potentiaalinsa mukaisesti omassa lajissaan.

Fysioterapeutti Annina Korhonen seisoo meren äärellä musta toppi päällä ja katsoo kaukaisuuteen

Tutustu oppaan tekijän, fysioterapeutti Annina Korhosen, taustoihin

Annina on vuonna 2004 valmistunut fysioterapeutti, jolla on myös lähihoitajan koulutus vuodelta 1998. Annina on toiminut fysioterapeuttina tuki- ja liikuntaelinongelmien hoidossa ja ennaltaehkäisyssä sekä leikkauspotilaiden fysioterapiassa valmistumisestaan saakka. Työkokemusta on vuosien saatossa kertynyt useasta eri fysioterapiayksiköstä rutkasti.

Lisäksi Annina on tehnyt yhteistyötä Pirkanmaalla eri urheiluseurojen urheilijoiden kanssa ja toteuttanut fysioterapian lisäksi urheilijoiden kartoituksia vammojen ehkäisemiseksi sekä pitänyt valmentajien koulutuksia. Urheilijoita on ollut mm. seuraavista seuroista; Ilves, Tappara, Kisa-Eagles, Pyrintö (koripallo), TPV, TaTU, Raholan Pyrkivä, Tampereen Voimistelijat, TaTS. Koripallovalmentajana Annina toimii Raholan Pyrkivässä.

Annina ylläpitää taitojaan kouluttautumalla säännöllisesti. Erikoistumisopintoina ovat mm. urheilufysioterapian koulutus, fysioterapeutin suoravastaanottokoulutus sekä useita muita tuki- ja liikuntaelinongelmien koulutuksia.

APUA

Verkkofysioterapiasta

Tutustu kursseihin